Integritetspolicy

Hos Elektriker Mölndal är skyddet av din integritet och personuppgifter av största betydelse. Vi ser till att hantera dina uppgifter med omsorg och respekt när du utforskar vår plattform för elektriska tjänster och alternativ.

Vilken information samlar vi in?

När du besöker vår webbplats kan vi be om viss information för att svara på dina frågor eller för att förbättra din upplevelse. Vi samlar inte in personlig information utan ditt tydliga samtycke, som du ger när du fyller i formulär, accepterar cookies, eller deltar i konversationer på vår webbplats.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Personuppgifter avser all information som kan identifiera dig, direkt eller indirekt, såsom ditt namn, e-postadress eller IP-adress. Vi samlar in dessa uppgifter endast med ditt godkännande och använder dem för att förbättra din upplevelse på vår plattform.

Anonym datainsamling

Vi använder verktyg som Google Analytics för att samla in anonym data om hur du använder vår webbplats. Denna information kan inte identifiera dig personligen och hjälper oss att förstå användarbeteenden för att förbättra webbplatsens funktionalitet.

Hur vi skyddar dina uppgifter

Vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter är skyddade från obehörig åtkomst och säkerhetsrisker. Dina uppgifter lagras säkert och behandlas endast för de ändamål de samlades in för.

Din kontroll över dina uppgifter

Du har full kontroll över dina personuppgifter och kan när som helst ändra dina inställningar eller välja bort datainsamling via verktyg som Google Analytics Opt-out. För att justera eller radera din information, kontakta oss eller använd de verktyg som finns på vår webbplats.

Om du har frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter eller behöver hjälp, kontakta oss via e-post på [email protected]. Vi är här för att se till att din upplevelse med Elektriker Mölndal är både trygg och givande.