Om oss

Välkommen till Elektriker Mölndal, din pålitliga guide i världen av elektriska tjänster. Vi är ett team av erfarna experter och entusiastiska teknikentusiaster som vill göra det lättare för dig att hitta och jämföra elektrikerföretag. Vår mission är att erbjuda tydlig information om elektriska installationer och hjälpa dig fatta välgrundade beslut när det gäller elektriker.

Vår målsättning

Elektriker Mölndal startade med målet att skapa en resurs som inte bara ger insikt i elektrikerbranschen, utan också utbildar konsumenter om olika tjänster och lösningar inom el. Vår plattform ger dig omfattande information om de främsta elektrikerföretagen i Sverige, deras tjänster och kundomdömen, så att du kan välja den bästa leverantören för dina behov.

Vår expertis

Teamet bakom Elektriker Mölndal består av specialister med djup kunskap om elektriska system och erfarenhet inom digital kommunikation och kundservice. Våra experter kommer från olika bakgrunder inom elbranschen, och vi arbetar tillsammans för att ge dig verktygen och informationen du behöver för att hitta rätt elektriker.

Opartiska recensioner och realistiska tester

Vi granskar och analyserar elektrikerföretagens erbjudanden för att ge dig en klar och objektiv bild av marknaden. Våra recensioner bygger på verkliga erfarenheter och är fria från påverkan av tredje part, vilket innebär att du kan lita på våra rekommendationer.

Vårt team

På Elektriker Mölndal finner du ett engagerat team av professionella som är passionerade över att hjälpa dig med dina elektriska projekt. Vår gemensamma kunskap om allt från elinstallationer till reparationer gör oss till en pålitlig källa för råd och vägledning.

Om du har frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss via vårt webbformulär. Vi finns här för att stödja dig genom hela processen, från första kontakten till efter att ditt projekt är klart.

Observera att vi inte själva utför elektriska installationer eller reparationer, men vi kan rikta dig till de bästa elektrikerföretagen som gör det. Vår roll är att underlätta din sökprocess och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig.

Pernilla Isaksson

Katarina Svensson

VD

Katarina Svensson är vår VD och strategiska ledare på Elektriker Mölndal. Med över 25 års erfarenhet inom elektriska system och hållbar energi, kommer hon från en topposition inom en av Europas största teknikföretag. Hon är expert på att leda företag mot innovativa och hållbara lösningar inom elbranschen.

Mail: [email protected]

Per Boman

Anders Bergman

Operations- & partneransvarig

Anders Bergman är ansvarig för operationer och samarbeten hos Elektriker Mölndal. Han säkerställer att allt flyter på smidigt och att våra partnerskap är starka och hållbara. Anders expertis spelar en nyckelroll i att upprätthålla vår verksamhet och säkerställa att vi alltid levererar högsta kvalitet.

Mail: [email protected]

Alexander Nilsson

Jonas Eriksson

Marknadschef

Jonas Eriksson leder vår marknadsföring och kommunikation på Elektriker Mölndal. Med en bakgrund inom teknik och över 13 års erfarenhet från elbranschen, är han skicklig på att kommunicera värdet av elektriska tjänster till en bredare publik. Jonas ansvarar för att vår kommunikation, så att du alltid får det senaste om elektriska tjänster och projekt.

Mail: [email protected]